Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-29-2016, 01:32 PM
LioThomas LioThomas is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Laurel
Posts: 3
Default 'M-AudioFastTrackPro.kext” was installed improperly

Hi
Hope you doing well
I got a fast track pro and i got issues with OS X El Capitan
I get this message when I want to install the driver of my graphic card, Nvidia Geforce, It's the latest CUDA driver :

'M-AudioFastTrackPro.kext” was installed improperly and cannot be used. Please try reinstalling it, or contact the product’s vendor for an update.'

Can you help me please?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Support Ticket Improperly Closed, Can't Update marcsu16 FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 4 04-16-2013 05:31 PM
LLM placing audio improperly ScottRobinson macOS 3 07-19-2012 03:29 PM
fades regenerating improperly drguitar Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-25-2009 03:16 PM
Protools displaying audio improperly HELP! stevedresser83 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-17-2008 10:56 AM
Best way to repitch improperly clocked vocal Mark Wheaton Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 01-17-2008 11:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com