Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-03-2017, 04:54 AM
swampdonkey swampdonkey is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Australia
Posts: 6
Default DAE Error 9126....any help appreciated

Hello all,
Running PT LE 8.0.4
Mac 10.6.8
External Hardrive Via Firewire
....and all has been good for many years.
This week when I have tried to open some PT Projects (in particular projects from a couple of years ago) I see a DAE Error Message 9126 (please see link). I have read many threads on this topic today but none that identify a solution. Any thoughts or solutions greatly appreciated and much karma coming your way.https://www.dropbox.com/s/vohczsb3bv...error.jpg?dl=0
Many thanks
Mike
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DAE Error 9126....any help appreciated swampdonkey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-03-2017 03:48 AM
DAE error -9126 matcollette 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-01-2012 03:21 PM
DAE Error -9126, but seems I'm set up the right way Lopan Pro Tools Software (Mac) 1 10-21-2012 10:37 PM
DAE Error -9126 Parches Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-10-2012 10:56 AM
Error -9126 pinguman Pro Tools M-Powered (Mac) 2 10-25-2010 11:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com