Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2012, 02:37 PM
ReynaldoPena ReynaldoPena is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York
Posts: 107
Default pro tools track starts at beginning ALWAYS

I have the Link Timeline & Edit Selection on blue but it disables as I select a marker throughout the track.
__________________
itun.es/us/Nwwyq
On My Way 2007

itun.es/us/N6dN9
Razzmatazz 2015

itun.es/us/piiN9
Reinando En Las Discotecas 2015
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2012, 05:24 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,254
Default Re: pro tools track starts at beginning ALWAYS

Toggle Dynamic Transport and/or Transport Online.
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS High Sierra Version 10.13.6
Pro Tools HD 2019.12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI editing: Pro Tools always starts at the beginning of a clip... ??? jwb Windows 4 09-14-2012 04:27 PM
Starts at the beginning of the song always Guitarboy Rocks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-03-2011 05:23 PM
Consolidate From Beginning of Track? Raw-Tracks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-17-2005 10:07 AM
Cutting out track beginning wwilse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 07-27-2003 01:07 AM
Can't cue up -- press play and it always starts at beginning - HELP! treplev 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-03-2002 04:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com