Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-18-2012, 05:55 PM
Reggie TAE Reggie TAE is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Toronto
Posts: 6
Default M-audio firewire 410 not showing outputs in MP9

I just switched from a fast track ultra 8r to a firewire 410 and MP9 doesn't recognize the outputs 3-8 it just uses 1-2. Tried going into preferences and it just opens up the 410 software driver which doesn't help at all.
Anyone?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2012, 09:18 AM
PD-John PD-John is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Perth, Australia
Posts: 488
Default Re: M-audio firewire 410 not showing outputs in MP9

Have you tried clicking "Default" on the Output tab of the I/O window? (Setup > I/O).
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2012, 07:44 PM
Reggie TAE Reggie TAE is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Toronto
Posts: 6
Default Re: M-audio firewire 410 not showing outputs in MP9

DUH!
Thank you for that
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Structure - Outputs Not Showing Up dwaynedelario Virtual Instruments 8 06-20-2011 05:53 PM
not showing outputs for saffire 24 dsp bmenchen Windows 1 06-14-2011 11:17 AM
Windows 7 crash problems, mbox outputs not showing. The Blue Peanut 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 02-05-2011 02:56 AM
Stereo outputs not showing or working in output assignment path!! crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-03-2010 12:23 PM
Need help assigning 8 outputs of M-Audio firewire 410 ILLY@PHIILY Pro Tools M-Powered (Mac) 4 02-05-2008 08:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com