Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Mac OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-13-2013, 12:44 PM
GloriousGoat GloriousGoat is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: bristol
Posts: 2
Default Avid Pro Tools SE Blocked Plugin

Hi there,

I was not sure if this is the correct section.
I have bought a Avid Microphone and that came with Pro Tools SE.
I am running MAC OSX and it comes up with the screen 'Blocked Plugin' when trying to install.

I have been on the phone to avid and they sent me the updated software but still the issue.

Any help would be amazing.

Kind Regards

GG.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2013, 02:00 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Avid Pro Tools SE Blocked Plugin

What version of OSX? Just a guess but you may need to disable Getekeeper temporarily to install if you running Mountain Lion. Check the links at the top of the forum for the latest updates and information.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2013, 02:56 PM
GloriousGoat GloriousGoat is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: bristol
Posts: 2
Default Re: Avid Pro Tools SE Blocked Plugin

Yeah its OSX Lion, the links above are way to confusing. I ideally just need a direct link and if anyone else has had this problem.

Thanks for the advise though.

GG.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HEAT & TDM plugs crashed/blocked mix engine? Fix Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 03-31-2012 03:30 PM
Free Avid Eleven, Strike, Velvet Plugin Bundle Offer With Pro Tools Purchase??? skiman123 Pro Tools 10 0 02-11-2012 02:13 PM
my last PCI slot is blocked by Firewire card/cable princeplanet Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 07-30-2009 03:45 AM
control24 blocked with all leds in on status help MUSIC MASTER'S ICON & C|24 6 02-11-2009 12:07 PM
PT 7,4 blocked after launching boun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-27-2008 12:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com