Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-02-2020, 07:10 PM
GOOOTOOO GOOOTOOO is offline
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: LA
Posts: 27
Default Set Pro Tools to open in fullscreen?

Right now when I start up pro tools it open in a minimized window. So I set it to full screen. Then when I load in a session the track view and mix view come in as minimized windows too and I always set them to fullscreen. It would save me about 20 seconds if everything just opened at fullscreen.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-03-2020, 10:58 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,424
Default Re: Set ProTools to open in fullscreen?

On Windows, when PT looks the way you like, hit Alt+F4 to close and it will open that way.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2020, 12:40 PM
GOOOTOOO GOOOTOOO is offline
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: LA
Posts: 27
Default Re: Set ProTools to open in fullscreen?

Thank you that kind of worked. That locked the inner windows in the size I want, like the track and mix window. But the overall window for pro tools still opens up minimized which I would like to change.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
There is a BAR in fullscreen video window again (Windows) mdb Pro Tools 2020 6 04-29-2020 07:30 AM
Fullscreen at startup MusicMadness Pro Tools 2018 4 04-11-2018 02:52 AM
PT MacOS Fullscreen support clausiii Pro Tools 12 2 08-23-2015 12:15 AM
Pro Tools 11 doesn't work,Sesions open then pro tools stop responding tronic21 Pro Tools 11 6 07-31-2015 02:27 AM
Quicktime Tips and Tricks fullscreen movie in PTLE hanzoid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-22-2003 11:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com