Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-20-2006, 08:07 PM
daryl eakins daryl eakins is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Default pro tools freezing...out of nowhere

OK... PT 6.9.2>G4 powerbook/1gig of ram/1.5GHz>digi 002 control surface>glyph 80 gig drive. I am locking up in pro tools all of a sudden and I'm wondering if anyone here can help out. I'm not running a lot of tracks, 6 in fact,and not a ton of plug-ins either. I've ran more with absolute ease before. I can't force quit or anything, so it's the "ol' hard shut down". I have raised the buffer/playback, however, the computer is still being taxed...(i have the comp usage window up all the time, and the meter for the comp is at 50%, and that is after the buffer was raised) The PCI and Disk meters are registering nothing.
Perhaps using the disk repair utility? Any help is as always, appreciated.

Daryl
Reply With Quote
  #2  
Old 02-20-2006, 08:12 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: pro tools freezing...out of nowhere

Did you read the "General Troubleshooting" thread?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-20-2006, 08:21 PM
daryl eakins daryl eakins is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Default Re: pro tools freezing...out of nowhere

yes, but it was just that general...so should i just start executing those t-shooting tips? just one after the other, and see if that helps?

thanks for the quick response

daryl
Reply With Quote
  #4  
Old 02-20-2006, 09:30 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: pro tools freezing...out of nowhere

Yup, that's the idea. Go through the part of that thread about "Troubleshooting" and see if you get any results. I'd start with the first 3 things and then see what results you get, then move on to those next steps (which require a bit more work) if you're still having trouble.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools SLOW, and Freezing then continuing, then freezing again DJX-RAY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-09-2011 07:52 AM
Pro tools freezing Israelbujano Pro Tools M-Powered (Win) 0 12-26-2010 06:14 PM
Pro tools freezing kungreet Pro Tools TDM Systems (Win) 0 12-27-2009 01:50 PM
pro tools 8 keeps freezing mindgone5150 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-17-2009 09:46 AM
Pro Tools LE 5.2.1 keeps freezing jaycoh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-09-2004 03:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com