Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-27-2010, 12:00 AM
JNS JNS is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Posts: 514
Default Control 24 automation LEDs reversed

Hi. I recently went from PT 5.1.1 to 8.0.3cs1 and was surprised and confused to see that the operation of the red LEDs for "Write", "Touch", and "Latch" modes is reversed. In other words, for example, when arming a channel/channels for "Touch" automation the LED should flash and then when the fader is touched and automation is actually being written the LED should be solid red. In my case it's just the opposite. I've also tried this in PT 7.4.2cs4 and gotten the same results. I also checked with another Control 24 user and their unit performs the same as mine. This is counter-intuitive and driving me crazy and I was wondering when/why it got switched from the normal mode as described in the Control 24 manual. I've checked twice with Digi and gotten nowhere on this issue. My Control 24 firmware is version 1.08. Fortunately, the automation is being written and the on-screen information is correct.

Thanks,
Jeff
__________________
HD3 Accel with 2-192s(expanded) and Rosetta 800, PT 8.0.3cs2/10.5.8 on 8-core 2.8 GHz. MacPro with UAD-2 Solo/Duo and Magma Expressbox4 chassis, Sync I/O, Midi I/O, Control 24;
PTLE 8.0cs3 on Dual-core 2.3GHz. G5(PCIe), 003R
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Control 24: Preamps not working and Peak leds are lit at all times andreconde ICON & C|24 2 11-07-2014 03:37 PM
003 powers up with all LEDs lit and no control surface function tsvisser 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-26-2009 03:48 AM
Help with Control 24 Issue of Flashing LEDS and Clicking Sound ekatsuleres ICON & C|24 5 08-08-2009 02:13 PM
D-Command leds blinking while writing automation?? ARTHANOR Productions ICON & C|24 1 11-22-2006 12:55 AM
Help! Pro Control/Fader Pac reversed Ted C Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-06-2002 11:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com