Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-17-2017, 09:35 AM
Zergei72 Zergei72 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Salo, Finland
Posts: 30
Default DAE error - 1115 was encountered

Launching DAE I get this error -1115 .

What can be done ?

Asus P5Q, 8GB RAM
Windows 7 SP1 32Bit

IK Multimedia Stealthpedal .

I still have my old and rusty DIGI001 in place ...
Could this be the cause for the DAE ERROR ?

/ Toni Sirkiä .
Reply With Quote
  #2  
Old 08-17-2017, 01:03 PM
graveleye's Avatar
graveleye graveleye is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Georgia, USA
Posts: 2,240
Default Re: DAE error - 1115 was encountered

you're running PT 10 with the old 001?
I didn't know that was even possible.
__________________
GIGABYTE X58A-UD3R, INTEL CORE i7 960, NVIDIA GEFORCE 8400GS, WIN 7, MOTU 896mk3 HYBRID, PT 10.3.2


Reply With Quote
  #3  
Old 08-17-2017, 01:54 PM
Zergei72 Zergei72 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Salo, Finland
Posts: 30
Default Re: DAE error - 1115 was encountered

No ... I'm not using / trying to use the DIGI001 with PT 10 .
It is only installed in my DAW (I use it with REAPER 5) .

I'm trying to get PT 10 to work with my IK Multimedia Stealthpedal .
I was just wondering could the DIGI001 be the cause for PT 10 not wanting to start .

/ Toni .
Reply With Quote
  #4  
Old 08-18-2017, 12:26 PM
graveleye's Avatar
graveleye graveleye is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Georgia, USA
Posts: 2,240
Default Re: DAE error - 1115 was encountered

I don't know, and never encountered that before, but likely it does have something to do with it.

A lot of computer specs have changed since the 001 was around, so it's possible your computer is not up to snuff as well.
__________________
GIGABYTE X58A-UD3R, INTEL CORE i7 960, NVIDIA GEFORCE 8400GS, WIN 7, MOTU 896mk3 HYBRID, PT 10.3.2


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DAE Error 1115 encountered rosk8s 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 05-03-2010 07:39 PM
DAE error -1115 was encountered? Glasshousefields 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-21-2010 09:25 PM
DAE error -1115 was encountered Renan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 10-16-2009 12:58 AM
DAE ERROR-1115 was encountered debardalo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 17 10-07-2009 10:53 PM
DAE error -1115 was encountered TryThisBacon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-08-2005 11:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com