Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-19-2017, 10:01 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,888
Default Re: AES interface

There is no wordclock i/o

What I'm looking for is simple interface that can get AES input (naturally the external box -ISA1- needs wordclock) and analog output for monitoring.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #12  
Old 03-19-2017, 12:11 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,888
Default Re: AES interface

The price isn't that bad, though :)
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #13  
Old 03-20-2017, 07:44 AM
V5V's Avatar
V5V V5V is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver
Posts: 542
Default Re: AES interface

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
There is no wordclock i/o

What I'm looking for is simple interface that can get AES input (naturally the external box -ISA1- needs wordclock) and analog output for monitoring.
Back when we were using a 003R we used the S/PDIF input as a clock source. Is there a way to make that work with the 11R?
__________________
Lorin Schultz
V5V Audio
Vancouver, BC Canada
Reply With Quote
  #14  
Old 03-20-2017, 07:46 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,888
Default Re: AES interface

Quote:
Originally Posted by V5V View Post
Back when we were using a 003R we used the S/PDIF input as a clock source. Is there a way to make that work with the 11R?
Probably not, as ISA1 outputs AES/SPDIF from same copper, switchable by a button
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alessis Multimix8usbfx interface and Mbox 2 interface with Protools 11 Majorpain7 Pro Tools 11 0 01-06-2014 07:40 PM
1 interface, 1 hard drive, only ONE firewire interface? beyoutofull1 Pro Tools M-Powered (Win) 5 11-22-2010 04:08 PM
Using a non Digi interface as a Primary Interface Krecording Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-02-2007 08:07 AM
is there a digital only i/o interface compatable with digi interface connections? Felix Tips & Tricks 2 10-22-2001 10:50 PM
SDII/Digital Interface/Analog Interface Question Karmitz Digidesign Hardware & Software 1 07-15-2000 12:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com