Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-31-2017, 09:47 AM
bucha bucha is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Paris France
Posts: 54
Default Re: BIG PAN Bug in PT12.5.2

Yes it is Joachim !
So the Pan is broken in Protools since Version 11.
GREAT !!!
Unless you put many many breakpoints …
Reply With Quote
  #12  
Old 02-01-2017, 02:59 AM
joachim's Avatar
joachim joachim is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany, München
Posts: 1,663
Default Re: BIG PAN Bug in PT12.5.2

It is up on ideascale :
http://protools.ideascale.com/a/dtd/...hment-tab=true
__________________
PT 11.3.2 HD , RME Fireface 800 , Genelec 5.1 ,
Win7 64bit Professional , i7 3930 Hexcore , 48GB Ram , SSD System + SSD PT Session/Audio + SSD Video (all Samsung 840 Evo) + Spinner 1TB Data , 2x Radeon HD 5450 \\ SD 633 Femto MKH8060 MKH8070 MKH30/MKH40 DPA4060
Reply With Quote
  #13  
Old 02-01-2017, 10:03 AM
originalscottyg originalscottyg is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Detroit
Posts: 510
Default Re: BIG PAN Bug in PT12.5.2

Quote:
Originally Posted by joachim View Post
Voted!
__________________
Scott Gatteño
Yessian
Reply With Quote
  #14  
Old 02-01-2017, 11:35 AM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,267
Default Re: BIG PAN Bug in PT12.5.2

Voted
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opening oversized PT12 HD session in non-HD PT12? mjpatey Pro Tools 12 6 01-10-2017 09:25 AM
PT12.5 GUI Lag TrentWilliams Pro Tools 12 0 04-15-2016 02:03 PM
Is there an upgrade from PT12 to PT12 HD? Hot Banana Studio Licensing & Accounts 16 11-21-2015 12:13 PM
PT12 and PT12 HD surround? theom Pro Tools 12 17 10-12-2015 09:27 AM
No PT12 available giacomopasquali Pro Tools 12 9 05-12-2015 04:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com