Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-07-2015, 09:15 PM
alk3997 alk3997 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Houston, TX
Posts: 75
Default Re: Off Line Bounce Time Wrong

Sounds easy enough. Thank you!
Reply With Quote
  #12  
Old 12-07-2015, 11:18 PM
hooksound hooksound is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: N/A
Posts: 240
Default Re: Off Line Bounce Time Wrong

1. Make a start marker.
2. Make an end marker safely beyond any tails.
3. Click the start marker in the Memory Locations window.
4. Hold shift and click the end marker in the Memory Locations window.

The timeline between start and end is now selected, and ready for bounce etc.
__________________
Pro Tools 10.3.10, Cubase Artist 7.5.40, Allen & Heath Qu-16, Focusrite Scarlett 18i8 2G, Fujitsu Lifebook AH532, Intel Core i7-3612QM, 8 GB RAM, Windows 7 Professional SP1 64 bit
Reply With Quote
  #13  
Old 12-08-2015, 07:23 AM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,140
Default Re: Off Line Bounce Time Wrong

Or, if the selection you want won't be moved: Make your selection, open a Marker and change it from Absolute to Selection, name it and now, when you recall the Marker Location, the selection will be highlighted.

Cheers,
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at a reasonable rate
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
  #14  
Old 09-14-2018, 08:23 PM
12StringJ 12StringJ is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 8
Default Re: Off Line Bounce Time Wrong

In 12.7 on my Windows machines, offline bounce consistently miscalculates the total song length by adding 60 seconds of silence at the end. The moment the bounce starts one can see that the song length is wrong by exactly 60 seconds. Having to "select" the song length every time may be a workaround, but Avid could do better than that. Real time bounce does not have this problem.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Time Stamp Wrong Please Help curtcosmic Avid Pro Mixing General Discussion 2 11-05-2017 12:17 PM
BIG BUG: Wrong playlist calculations when using AS Pitch 'n Time or Avid Time Shift Franco1967 Pro Tools 11 1 01-25-2014 11:31 AM
Is it possible to duplicate time signiatures on the time line Maddawg383 macOS 4 01-13-2012 01:47 PM
Rail, please help ! Mp3 bounce wrong !!! Aquarius Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 02-07-2006 04:35 PM
Bounce is in the wrong pitch Notefarm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-24-2005 12:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com