Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2020, 01:08 PM
Downtown_BE Downtown_BE is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: switzerland
Posts: 186
Default Bounce to Quicktime Problems

I`m trying to boince a 15min session to quicktime and it looks like it takes about 8h to bounce it to quicktime (audio only is done in 5min) - why is this taking so long?
I got a message : No valid same source resolution found. Please use Quicktime Settings to choose a video format to transcode to. The the source (mp4) is - what exactly do I have to do?
thx for your help
Reply With Quote
  #2  
Old 10-23-2020, 05:27 PM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,502
Default Re: Bounce to Quicktime Problems

You have to be sure you choose the length of the video, not the audio. You can't have any blank space and/or audio selected outside the bounds of the video.
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at a reasonable rate
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2020, 01:36 AM
Downtown_BE Downtown_BE is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: switzerland
Posts: 186
Default Re: Bounce to Quicktime Problems

AH! I`ll check that thx a lot
Reply With Quote
  #4  
Old 10-24-2020, 09:40 AM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,502
Default Re: Bounce to Quicktime Problems

Best is to select/highlight the video on the video track, that way you know you have just the length of the video itself.
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at a reasonable rate
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2019.6 Bug? Quicktime bounce w/o sound when online bounce peterle Pro Tools 2019 6 09-07-2019 01:27 AM
Bounce to Quicktime problems PT HD 7.4 , kure Post - Surround - Video 0 05-07-2010 08:53 AM
Bounce to Quicktime- could not finish bounce ? gw sound Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-09-2007 10:43 PM
Bounce to Quicktime Movie problems mavericksound Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 02-05-2006 10:20 AM
Bounce QuickTime Movie Problems eddybertrand 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-14-2002 07:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com