Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2008, 07:07 PM
jikaru jikaru is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 13
Default Playback only through headphones!

Hello Folks,

When I playback a session I can only hear it through my headphone and not my speakers.

Any advice on how to hear it through my speakers?

Thanks!

Computer model and processor speed - I have an iMac with 2.16 Dual Core Intel Processor
OS version - I have Tiger 10.4
Pro Tools version - 7.4
Amount of RAM installed - 3 Gigs
Number and type (firewire, SATA, SCSI, etc) of drives installed - I have an external Lacie firewire hard drive
mbox interface
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2008, 07:15 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: Playback only through headphones!

Are your speakers connected to the mbox? That is the only way to monitor Ptools.
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2008, 07:51 PM
jikaru jikaru is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 13
Default Re: Playback only through headphones!

No they're not! I'm sure that's the problem!

Thank you!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Audio in Playback or Headphones Bradley54 Pro Tools M-Powered (Mac) 0 01-16-2013 08:13 PM
Playback in the headphones felix822 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-12-2007 03:33 PM
MBOX Playback without headphones Tim Burgan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 04-09-2004 07:12 PM
No Playback through Headphones in Pro Tools 6.1 JSXtremist 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-25-2003 12:51 PM
No Playback through Headphones kucharo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 10-04-2001 11:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com