Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-23-2006, 10:00 PM
stormpro stormpro is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Los Angeles
Posts: 35
Default Audio regions not viewable in regions list

6.9.2, G5, HDIII . I am working on quite quite a few session right now. I have one session that plays fine but there are no audio regions viewable in the audio regions list. I have selected display all and still nothing shows up in the list. None of the other sessions I'm working on has this problem. Perplexed?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2006, 01:21 AM
stormpro stormpro is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Los Angeles
Posts: 35
Default Re: Audio regions not viewable in regions list

Has nobody seen this problem? Literally, there are no audio regions listed in the audio regions list to the right of the edit window. All of the tracks show active regions and the session plays fine. I tried a save session copy in command thinking the session might be corrupt, but the copied session had the same problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-31-2006, 01:58 AM
Andre Knecht Andre Knecht is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pasadena, CA
Posts: 2,191
Default Re: Audio regions not viewable in regions list

Have you tried the troubleshooting tips found in the “sticky thread” at the top of this forum page? In particular, try trashing all drive databases.


Quote:
[…] I tried a save session copy in command thinking the session might be corrupt, but the copied session had the same problem.
You might want to try the above again, but doing it “the other way around.” That is to say… create a new session from scratch and then import your tracks from the seemingly damaged one.

IHTH.
__________________
Andre Knecht

We’ll fix it in the shrink-wrap. (Frank Zappa)

.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-31-2006, 02:41 AM
GS-DK GS-DK is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 521
Default Re: Audio regions not viewable in regions list

Hi

Just for your information.

I am still on 5.1.3 and OS 9.2 - I have the same problem once in a while and never been able to solve the problem....... Hopefully someone can come up with an answer as it's a irritating problem.

All the best and Happy New Year

GS
Reply With Quote
  #5  
Old 12-31-2006, 04:40 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,539
Default Re: Audio regions not viewable in regions list

Quote:
6.9.2, G5, HDIII . I am working on quite quite a few session right now. I have one session that plays fine but there are no audio regions viewable in the audio regions list. I have selected display all and still nothing shows up in the list. None of the other sessions I'm working on has this problem. Perplexed?
You have to select "display auto-created regions" to see the regions PT creates while editing.

frank.
__________________
PTHDn 2020.9 (OSX10.14.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM, Xilica Neutrino, Meyersound Acheron
Reply With Quote
  #6  
Old 12-31-2006, 10:08 PM
stormpro stormpro is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Los Angeles
Posts: 35
Default Re: Audio regions not viewable in regions list

Ok so Display auto created regions was selected. I de-selected it (not checked) and all the regions showed up in the list. I've never seen that one before but looks like my session is OK and now I can go on working.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio Regions List Q Greg B 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-11-2005 05:24 PM
Audio Regions List qas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-31-2004 09:26 AM
Missing regions from Audio Regions List paronoff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-29-2004 11:03 AM
Audio Regions List gone Donnie Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-24-2003 08:23 PM
Illogical Sorting of Audio Regions in Audio Regions List in PT 5.1 Heinz Kohlbauer Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-09-2001 05:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com