Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-18-2016, 05:01 PM
skiffle skiffle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: London
Posts: 43
Default Project mix/ Protools 9/ Mac os x

Hi, i use PT 9 MP with projectmix interface, i want to upgrade to PT 10, 11, or 12, can anyone tell me if projectmix is compatible with anything other than MP9, can i run other protools through projectmix? all help much appreciated!
I use Macbook Pro O S X.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-18-2016, 06:11 PM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 1,850
Default Re: Project mix/ Protools 9/ Mac os x

Yes it is. I'm using it with PT 12 myself. The issue is driver support for newer OSX versions. The LAST driver (M-Audio isn't updating drivers for these any more) supports 10.7.4: http://www.m-audio.ca/support/downlo...ire-osx-1.10.5

Joel
__________________
Jame Space:
HP Elite 6300 / Core i5 3570 / 12GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 12 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Home:
Intel S5000PSL / 2 x Xeon E5450 / 32GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 12 HD / M-Audio Project Mix IO

Rig:
Eleven Rack / ART SLA1 / Fender Mustang V 412 / FCB1010 w/ EurekaPROM
Reply With Quote
  #3  
Old 03-18-2016, 07:13 PM
skiffle skiffle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: London
Posts: 43
Default Re: Project mix/ Protools 9/ Mac os x

Hi Joel, phew, that's a relief, thought i was going to have to invest in a new interface! So if i upgrade i may need to download from the link you provided. I have an OS X 10.6.8, hopefully i can get a smooth upgrade.
Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 03-19-2016, 12:03 PM
skiffle skiffle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: London
Posts: 43
Default Re: Project mix/ Protools 9/ Mac os x

I am currently running PT 9MP with Projectmix I/O
I am about to upgrade to PT 10 or maybe 11 or 12, i would like to keep my PT 9MP as i have a lot of projects that i often re-visit and work on, is it possible to run both MP9 and the new upgrade on the same Macbook pro OS X 10.6.8, or is there a way of opening MP9 projects in PT 10, 11, or 12, or do i have to uninstall MP9 altogether and forget about all my past unfinished projects? Ideally it would be great to shut down one and open up the other depending on what i want to work on!
Any help on this issue would be much appreciated, Thanks!
Skiffle
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
protools le project to open in protools hd sytem? milesandjules Post - Surround - Video 4 10-05-2005 08:43 AM
How to open a Protools project without Protools? Dr Hannibal Lecter Pro Tools TDM Systems (Win) 4 09-09-2004 11:04 AM
ProTools Project w/ 442 I/O musicabos Digidesign Hardware & Software 4 09-08-2004 02:27 PM
Protools LE and Project II....is that possible?? MisterG. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-17-2002 12:25 AM
Protools 5.0 with Project II? Krekje Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-03-2000 08:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com