Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-17-2012, 01:12 AM
tele27 tele27 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 61
Default Duende Native &PT 10.2

Anyone have trouble running duende native and Pt10.2 on a Mac OSX 10.7.3.
Just recently bought some Native Duende Plugs and it crashing my sessions
after 10 minutes or so, or when some other plugins are used in the session.
When it crashes the session just disappears no crash sign nothing. It is the latest code meter ver. and the most recent ver. Of Duende. Any thoughts or similar experiences especially with 10.2HD running natively on a Mac. It is working with Studio One Ver 2 on the same machine. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-17-2012, 02:10 AM
wmcintyre wmcintyre is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: london
Posts: 294
Default Re: Duende Native &PT 10.2

Quote:
Originally Posted by tele27 View Post
Anyone have trouble running duende native and Pt10.2 on a Mac OSX 10.7.3.
Just recently bought some Native Duende Plugs and it crashing my sessions
after 10 minutes or so, or when some other plugins are used in the session.
When it crashes the session just disappears no crash sign nothing. It is the latest code meter ver. and the most recent ver. Of Duende. Any thoughts or similar experiences especially with 10.2HD running natively on a Mac. It is working with Studio One Ver 2 on the same machine. Thanks.
I had the same problem just sudden quits with no crash log.

I managed to get it a bit more stable by updating the firmware on the CM stick, getting rid of my bluetooth keyboard and unplugging my network cable.

There is definitely something wrong though and I have found it best to use an older version of PT
__________________
]
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2012, 02:19 AM
mjwever mjwever is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Adelaide Australia
Posts: 1
Default Re: Duende Native & PT 10.2

I am having the same issue. Its driving me NUTS! Have been back & forth to both Avid & SSL, although I am convinced this is an SSL issue. They apparently cant reproduce the issue & so thats that! I use Duende plugs on everything & have been working on a MAJOR clients project with crashes every 5-10 min's. On new sessions, everything's fine until i add X-verb & then PT's just starts disappearing.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2012, 03:05 AM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: Duende Native &PT 10.2

Weird.

10.7.4 and 10.2 here. Run tons of SSL plugs all day long, no issues. I'll pass the word along. Can you guys describe EXACTLY the workflow and systems you're using?
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL Duende Native is out now... :) denka Pro Tools 9 58 01-13-2014 03:26 PM
Tell SSL, let them know we need Duende Native AAX ! Gemylon AAX Plug-ins 7 05-20-2013 04:40 AM
Duende Native issues ntbad Windows 0 09-17-2011 08:01 AM
Duende Native available today... JSR Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-16-2011 10:04 AM
New Duende SSL Native M2E Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-06-2010 06:33 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com