Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2008, 08:56 PM
dts.music dts.music is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 115
Default Xpand.dat Gone/Xpand Crashes PT 7.4

Upgraded to 7.4 today. All kinds of problems. Latest:

Xpand.dat file is gone, not anywhere
Xpand crashes PT when I click on it in a session

Did a Digi search to no avail. Anyone? Time to go back to 7.3 (which worked flawlessly)??
Reply With Quote
  #2  
Old 09-16-2008, 09:25 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Xpand.dat Gone/Xpand Crashes PT 7.4

If I remember correctly you're running a Window-based system, that Xpand! .dat file directory by default should be Program Files\Digidesign\Xpand!

To set a user defined content location download the Xpand! Set Content Location

Located at the bottom of this Xpand! 1.0.1 Updater for Mac OS X 10.4 (PPC) & Windows XP drop down list.







filosofem
Reply With Quote
  #3  
Old 09-16-2008, 10:00 PM
dts.music dts.music is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 115
Default Re: Xpand.dat Gone/Xpand Crashes PT 7.4

found the Xpand.dat file by accident (it never showed up in a file search) did some things and got it in the right place. PT does not crash now. That was the secret. No dat file = PT crash. This drove me crazy.

I'm going to take my Xanax now!

thanks for your help :)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xpand crashes when loading ProTools MP9 lemans Virtual Instruments 2 05-24-2013 12:53 AM
Xpand! crashes PT after Upgrading to 7.4 Retinal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 09-16-2008 07:39 PM
Xpand Crashes PT 7.4 marmstrong Virtual Instruments 2 12-29-2007 02:24 PM
XPand Crashes Pro Tools e-rase 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-11-2006 06:46 PM
Xpand 1.01 crashes on Windows mcr3 Virtual Instruments 1 07-02-2006 06:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com