Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-24-2020, 10:33 AM
the.engineer the.engineer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Guildford, Surrey, UK
Posts: 251
Default Bug fix list

Just a thought...I’d love to see a list of bugs that got fixed and bugs that got created with each revision of pro tools. Starting from a really early version.

Would be fun to see whether or not there would be a deficit of bug fixes after all the these years!

Which clever person can do that and has days of time to waste??
__________________
James Welch
Recording Engineer | Producer
Masterlink Productions

Mac Pro 5,1 (Mid 2010) | 3.46GHz Six-Core Intel Xeon | 32GB Ram | AMD Radeon RX 580 8GB | Apple 27" LED Cinema | 500GB Samsung 960 EVO M.2 SSD System Drive | 1TB WDC Sample Drive | 4TB RAID 0 Seagate Audio Drive | UAD-2 Quad PCIe
Mojave 10.14.5 | Pro Tools Ultimate 2019.5 | HDX | Avid Omni | Avid 16x16 HD I/O x2 | Digidesign 192 | Digidesign C24
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2020, 11:12 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,438
Default Re: Bug fix list

Quote:
Originally Posted by the.engineer View Post

Which clever person can do that and has days of time to waste??
No one who actually make a living off music or has a day job!
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 01-24-2020, 11:39 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,849
Default Re: Bug fix list

Quote:
Originally Posted by the.engineer View Post
I’d love to see a list of bugs that got fixed (...) Starting from a really early version.
Go find a really early version and read the release notes. Repeat for every subsequent version. Done.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Show/Hide Tracks List or Clip List ? priorytools Tips & Tricks 1 01-24-2020 08:51 PM
We have an AAX list but now we need a AAX 64bit list. P,B,S AAX Plug-ins 12 05-26-2013 10:31 PM
Track List / Group List Reckless Erik Post - Surround - Video 0 06-23-2009 11:21 AM
View-Other displays-track list and regions list, only from edit window? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-27-2009 11:46 AM
Region list display arrows not responding (No region list) peccatte 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 08-07-2008 04:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com