Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-21-2019, 01:33 PM
tmuzik tmuzik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2018
Location: Florida
Posts: 10
Default EuControl Softkey Display Bug - Can't read text

Eucon 19_12_1_23 - softkey displays are all Black - for every section - see attachment image

It is possible to switch to icon/text view which will make the background white and the text will be readable temporarily but switching to other sections will revert the button view back to black on return.


EuControl 19_12_1_23
PT 2019.10
Mix firmware 1.5.6.0
Transport firm 1.1.9.0
Mac OS 10.14.6
iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017)
Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2019-12-21 at 2.53.29 PM.jpg (39.9 KB, 0 views)
__________________
---------------------
Who is John Galt?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-21-2019, 01:35 PM
tmuzik tmuzik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2018
Location: Florida
Posts: 10
Default Re: EuControl Softkey Display Bug - Can't read text

ALSO,
I did a complete uninstall of EuControl including prefs and reinstalled EuControl - The issue is still present.
__________________
---------------------
Who is John Galt?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-22-2019, 04:52 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,413
Default Re: EuControl Softkey Display Bug - Can't read text

Yes we see this too and will fix for 20.1 in January
Reply With Quote
  #4  
Old 12-30-2019, 09:30 PM
jphaudio jphaudio is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Florida
Posts: 63
Default Re: EuControl Softkey Display Bug - Can't read text

Thank you. I am having this same issue on my Mix & Control.

Also, when I use the iPad control App, I get errors from EuCon about my ip address, and then it disconnects my two work stations. States my app is not the most current version even though it is. I have to reboot to get them back fyi.

Thank you for still supporting Artist series!

Jeff
Reply With Quote
  #5  
Old 12-31-2019, 01:13 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,413
Default Re: EuControl Softkey Display Bug - Can't read text

Quote:
Originally Posted by jphaudio View Post
Thank you. I am having this same issue on my Mix & Control.



Also, when I use the iPad control App, I get errors from EuCon about my ip address, and then it disconnects my two work stations. States my app is not the most current version even though it is. I have to reboot to get them back fyi.



Thank you for still supporting Artist series!



Jeff
I would do a full uninstal including prefs (using the installer) and reinstall first. Also what are the ip addresses of the WS, Control and Mix?

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Reply With Quote
  #6  
Old 12-31-2019, 11:06 AM
jphaudio jphaudio is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Florida
Posts: 63
Default Re: EuControl Softkey Display Bug - Can't read text

Thank you for the quick reply. I think I can get by until the new 20.1 version in Jan will be released. Will do a clean uninstall and re-install then. I won't use the ipad app until after then also.


Regarding the ip address issue, I did not screen shot the error, I should have. I have been good with both controllers and my static router until this recent update. I will check my ip addresses, I feel that after the clean uninstall/reinstall with 20.1, I should be good.


Thanks again,
Jeff





Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
I would do a full uninstal including prefs (using the installer) and reinstall first. Also what are the ip addresses of the WS, Control and Mix?

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Reply With Quote
  #7  
Old 01-07-2020, 02:56 AM
Oli_W Oli_W is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 20
Default Re: EuControl Softkey Display Bug - Can't read text

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Yes we see this too and will fix for 20.1 in January
I would like to add that editing Transport wheel commands on the softkeys in this new Eucontrol has broken Horizontal Scroll (eucon command). Reloading saved XML file restores it. Couldn't get Move Selection to work either.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EuControl Softkey Programming - Feature Request originalscottyg Avid S1, S3, Dock and Control 0 08-09-2018 02:25 PM
Changing text color in windows, can't read it Steampunk Windows 1 10-22-2017 10:04 PM
003 worked once - display on (no text) Xavier D. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-20-2007 01:22 AM
Help! 02 turns on, but display doesn't show text! cosmicevan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 04-22-2006 03:18 AM
How to display text within P-T for audio book? radio matt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-09-2005 09:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com