Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-13-2012, 05:34 PM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,463
Default Bugs in artist Control and PT10

Hi,

something that drives me completely bananas is a bug in the artist control. When you have EQ selected and work in your session the control constantly forgets to jump to the channel you put your edit cursor on.
Countless times every day I tweak EQs wondering why I'm not hearing any changes till I realize the artist is on the wrong channel.
Only way to fix it is jump to another channel and back again. Sometimes even that doesn't help. Only manually selecting the channel on the control helps.

Is this a common bug? It drives me nuts because it happens 100 times a day.

Am I the only one seeing this?

Frank.
__________________
PTHDn 2019.12 (OSX10.14.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2012, 12:52 PM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,463
Default Re: Bugs in artist Control and PT10

So no one else is having this problem?

I wonder what's wrong with my setup.

Frank.
__________________
PTHDn 2019.12 (OSX10.14.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EQIII 7band bugs on artist gear Audioartist Artist Series 0 12-23-2013 03:17 PM
Touching Artist Transport Freezes Up Artist Control in Logic sonofmack Artist Series 1 03-13-2013 09:22 PM
PT10 LE + Artist Control and Mix via HUI (Not Working) Herbieoz Artist Series 5 08-10-2012 08:50 PM
Control Surface for PT10 - Not Euphonix/Artist series miketeachesclass Windows 10 06-19-2012 05:58 PM
A few weird/annoying bugs with my Artist Mix Stay Where I Can Artist Series 6 02-19-2012 10:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com