Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-01-2007, 01:37 PM
tomcat tomcat is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York
Posts: 1,453
Default vegas mode stopped working on D-Control

when people bring their kids by the studio, I wow them with a quick lights-off vegas mode moment. it is very implressive. after one such event the other day, when I go into vegas mode, the only thing that happens is the fader wave. no lights flash anymore. Otherwise, the icon works normally, and the LED test buttons show that all is well. any ideas? i miss it.

and while we're on the subject of display mysteries, my output meter section is always blank. the prefs are set to CtrMtr:Output.

I would love to get these working. Am i missing a setting of some sort?
thanks
__________________
tom

www.tompaul.com
Reply With Quote
  #2  
Old 11-01-2007, 03:06 PM
teacherman teacherman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 402
Default Re: vegas mode stopped working on D-Control

I had this same problem with my D-Control. This happend immediately after I updated the latest firmware. The fix was easy though.

I just power cycled the all the units and then disabled and then re-enabled the units. And then Vegas mode came back.
__________________
MacBookPro 2.2 Ghz Intel Core i7; 16 Gig Ram; OSX 10.12.6; ProTools 10.3.9; Protools 2019.6
Reply With Quote
  #3  
Old 11-01-2007, 06:22 PM
tomcat tomcat is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York
Posts: 1,453
Default Re: vegas mode stopped working on D-Control

thanks, i will try that.
__________________
tom

www.tompaul.com
Reply With Quote
  #4  
Old 11-01-2007, 11:15 PM
Mixchump Mixchump is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, ON
Posts: 348
Default Re: vegas mode stopped working on D-Control

Heh heh...

If you're on the same internal network as another ICON user, maybe HIS/HER console is going into Vegas Mode in the middle of a session, and you're standing there wondering why your desk isn't doing the whole thing!

Sort of a funny scenario, but I've heard of some weird stuff like that in Multi-ICON setups...

Cheers, eh?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Control 24 faders not moving in vegas mode? please help primomusic ProControl, Control|24, Command|8 14 11-05-2013 09:02 PM
Any suggestion? control 24 meters dead in PT work in Vegas mode crizdee ProControl, Control|24, Command|8 1 03-28-2013 03:29 PM
Sony Vegas working with Mc Control confirmed! djmichaelwenz Artist Series 1 11-09-2012 02:46 PM
vegas mode crashhak ICON & C|24 4 09-09-2010 10:09 PM
Control 24 not working - Am I in offline mode? Reid Cowan Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-19-2006 05:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com