Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2016, 09:02 AM
noahuh noahuh is offline
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Coral Gables
Posts: 1
Default Pro Tools 11 Error when trying to Open

Hi there.
When I try to open Pro Tools 11, absolute nothing happens except that the Windows 10 "Swiss Critical Error" sound plays. Here is a link to a Windows 10 soundboard: https://scratch.mit.edu/projects/67115678/

Look for "errors" and click on "Swiss Critical Error" and that is the sound I hear.

After that sound happens, absolutely nothing happens. Why is this? I have tried uninstalling and reinstalling Pro Tools. Please help!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2016, 12:39 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,613
Default Re: Pro Tools 11 Error when trying to Open

Help Us Help You
Find this link in the top section of this page and have a read. Then come back with the info we need to offer any help
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 12 just does not open!! no error msg...nothing! please help me elmo555 Pro Tools 12 4 02-21-2016 05:28 AM
Pro Tools LE 8 error...won't open... mrkonman77 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-06-2013 04:52 PM
Pro Tools 10.2 won't open (error msg) DaveG04201988 macOS 3 11-14-2012 05:15 PM
i cant open pro tools 8 DAE error Q.A. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-26-2008 12:15 PM
Pro Tools 7.4 ERROR ON OPEN . paul_mun Pro Tools M-Powered (Win) 2 07-29-2008 11:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com