Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2013, 12:26 AM
steelgrooves steelgrooves is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Austin Tx
Posts: 2
Default Audio apps take long time to launch after installing mbox drivers

Hello,

I am hoping someone can help me. I recently installed the drivers for an mbox 3 mini to test out the sound quality. I did not install pro tools. After doing this all my other Audio apps are hanging up when launching. Ableton & Traktor both are hanging on something when scanning audio directories to open. The each take about 5 minutes to finally open. I have tried removing all the files from Avid and Digidesign as instructed in the support kbase but it still is happening. Im sure there is something in there that needs to be deleted but cant figure it out. Anyone have any advice? I do not want mbox or ProTools on my computer whatsoever just need to get my othe rapps working asap.

Thank You Kindly!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2013, 12:27 AM
steelgrooves steelgrooves is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Austin Tx
Posts: 2
Default Re: Audio apps take long time to launch after installing mbox drivers

oh yea

10.8.5 os x
Mb Pro 13
2.4 i5
16 gb ram
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
9.0.5 won't launch after installing one of the ver 9 drivers. TREXROCK macOS 1 10-16-2011 07:20 AM
launch after installing one of the ver 9 drivers. TREXROCK Pro Tools 9 0 10-16-2011 05:59 AM
After installing Mbox2 drivers, PT HD wont launch ajv205 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 09-19-2011 10:13 AM
3rd Party Apps Don't Launch Core Audio quantise 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 22 04-11-2009 07:11 PM
MBox 2 share drivers with other apps? Karl Engel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-27-2008 09:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com