Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-11-2004, 02:45 PM
Wheate Wheate is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Vancouver BC
Posts: 48
Default I/O Setup for 001 Session needed for 002

I recorded a session on an 001 at a studio, it was saved on my LaCie firewire drive. Now when I bring it home and try to open the session up on my laptop and 002 it says the I/O setup needs to be changed. I have no idea what to set the I/O settings, where would I get this information?
__________________
15" Powerbook 1.33, 768Ram
120g Lacie D2
002r, PT 6.4
OSX 10.3.4
Waves Diamond 5.0
Reply With Quote
  #2  
Old 06-11-2004, 06:20 PM
AverageJoe AverageJoe is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Denver, CO
Posts: 779
Default Re: I/O Setup for 001 Session needed for 002

You can just click OK on that... it will transfer it to your I/O settings.

It's kind of a drag... your session "adopts" the I/O settings and then leaves bits of them everywhere you open that session. I bring my drive to other guys with an 001 and their I/O settings get my names.

When you get your I/O settings the way you want to, save them. Then when you bring a session back, you can re-import them.

But you can just click ok on that message, and keep working. Your i/o names may be a bit off though.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Motu 828 setup help needed SJDEMS Getting Started 16 03-29-2013 08:47 PM
HD setup help needed! megahurt Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 05-06-2010 02:26 PM
Advice needed on HD3 rig setup audiogeekzine Pro Tools TDM Systems (Mac) 25 10-13-2009 08:28 PM
What is needed for basic HD setup? Kleekoh Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 09-30-2004 04:00 PM
MIDI Setup Help Needed stagegrin MIDI 3 08-05-2001 06:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com