Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2007, 02:35 PM
studiomusic studiomusic is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Utah, sometimes France
Posts: 424
Default So, Waves 7.4 compatible or not?

Does PT 7.4 break Waves TDM/Native plugins?
I'm looking to update, but only if it doesn't break my plugins.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2007, 02:37 PM
ronwasserman's Avatar
ronwasserman ronwasserman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Los Angeles, California
Posts: 1,850
Default Re: So, Waves 7.4 compatible or not?

Worked fine for me today....so far. Plat. bundle.

Mac Pro if that makes any difference.
__________________
Ron Wasserman
http://www.ronw.com
http://www.imdb.me/ronwasserman
http://www.fishertheband.com
Mac Pro (Late 2013) 3.5 GHz 6-core Intel Xeon E5 - 32 GB Ram / 1TB Flash Storage - Avid HD I/O - Latest Mac OS - HDX3 - Latest PT Version.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-08-2007, 02:38 PM
studiomusic studiomusic is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Utah, sometimes France
Posts: 424
Default Re: So, Waves 7.4 compatible or not?

That's what I have too.
Update, here I come!
Thanks!!
Reply With Quote
  #4  
Old 12-12-2007, 05:43 PM
subbasshead subbasshead is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: wellington, new zealand
Posts: 125
Default Re: So, Waves 7.4 compatible or not?

What version of Waveshell do you have installed?
I have Gold native bundle on a Mac Pro
& it crashes my PT on boot up every time
Reply With Quote
  #5  
Old 12-12-2007, 05:47 PM
Andre Knecht Andre Knecht is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pasadena, CA
Posts: 2,191
Default Re: So, Waves 7.4 compatible or not?

Waves Plug-ins are indeed compatible with PT 7.4. As per the company’s web site, they are NOT yet compatible with OSX 10.5 Leopard.

IHTH.
__________________
Andre Knecht

We’ll fix it in the shrink-wrap. (Frank Zappa)

.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waves V9 is now Venue compatible digidesigner VENUE Live Sound Systems 5 07-25-2012 01:25 AM
7.4 HD compatible with Waves 5.0??? CF Buck Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-04-2008 02:56 PM
Waves Plugins not really compatible? ecki Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-08-2007 09:53 AM
6.7 LE compatible with WAVES 4.0.1????? mykhal c 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-29-2004 06:55 AM
WAVES 3.5 COMPATIBLE? karusse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-18-2003 09:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com