Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-14-2016, 05:30 AM
Neurosis's Avatar
Neurosis Neurosis is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Burton On Trent. Staffordshire. UK
Posts: 63
Default Join or "glue" clips?

Is there a way to make one clip from lets say 3 clips without grouping them?
I know i cubase all you do is click on the ones you wish to "glue" together with the glue tool?

Neurosis
Reply With Quote
  #2  
Old 05-14-2016, 05:34 AM
Wireline Wireline is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Midland TX
Posts: 141
Default Re: Join or "glue" clips?

Click them or whatever, then colsolidate
__________________
Ken Morgan
Midland, TX
It Doesn't Matter What I Did Then - What I Do Now Is What's Important
Reply With Quote
  #3  
Old 05-14-2016, 05:35 AM
mlemos mlemos is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: new york
Posts: 1,114
Default Re: Join or "glue" clips?

Consolidate clips. The shortcut on Windows is alt+shift+3.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-14-2016, 05:39 AM
Neurosis's Avatar
Neurosis Neurosis is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Burton On Trent. Staffordshire. UK
Posts: 63
Default Re: Join or "glue" clips?

Beautiful! Thank you guys

For the record it alt+shift+3 on mac
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Clips View Problem, option + "-" keyboard shortcut broken kingtinker Pro Tools 10 5 09-25-2016 01:47 PM
Batch-Spot Multiple Clips to "Original Time Stamp"??? jgiannis Pro Tools 10 2 07-23-2015 11:54 AM
Wrong "auto-rating" of clips during loop recording joachim Pro Tools 11 5 02-10-2015 11:58 PM
"The Glue" plug now for WinRTAS serio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-03-2010 07:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com