Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-12-2007, 12:41 PM
dack dack is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Default Playback skip/stutter when clicking

Does anyone else experience skips if you click on anything in the audio track area while playing? Any thoughts on what this might be or how to resolve it? I'm using a Delta 10/10.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2007, 10:35 PM
dave2005 dave2005 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: California
Posts: 69
Default Re: Playback skip/stutter when clicking

never experienced this particular problem - but why would you need to click on a track during playback?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Skip selection on playback? reichman Post - Surround - Video 2 09-14-2012 10:33 AM
playback stutter rawkthevillain Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-16-2010 03:59 PM
Why does playback skip in PT? Shatzer Pro Tools M-Powered (Win) 2 02-04-2010 08:07 AM
midi tracks "stutter" on playback Bif Digidesign Hardware & Software 4 02-06-2006 02:52 PM
Playback Stutter in PT 4.1 shaamiel Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-13-2000 07:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com