Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-15-2016, 02:08 PM
rrongman70 rrongman70 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Sweden
Posts: 1
Default PT 12.4 HD and MboxPro 3 an the VideoEngine?

Hi

I´m running PT 12.4 HD with a MboxPro 3 Yosemite 10.10.5 and try to pre-mix (5.1) an 8 min short.
It´s a small session ProRes proxy nothing heavy.
The system randomly gives me the following errors.

--
"(AAE -6085) The audio device buffer underflowed, try decreasing the H/W Buffer Size or remove the audio firewire bus"

or

"The Video Engine reported an error. More information is in the Video Engine log file"

I have a look into the log file, and it says:

"Message: Cannot start playback. The network clock is not locked. Please try again"
--

And this I already know since the session will not play anymore and I have to either restart the session or reboot.

I can´t force it happen. So I have no clue. Anyone been having similar experience?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2019, 03:21 AM
simonchase simonchase is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 305
Default Re: PT 12.4 HD and MboxPro 3 an the VideoEngine?

Did you ever get this fixed?
__________________
PT Ultimate 2019.5 - Mbox 3 Pro ---- MacOS 10.12.6 - Mac Pro (Mid 2010) - 2 x 3.46 GHz 6-Core Intel Xeon - 48 GB 1333 MHz DDR3 RAM - SSD Startup Disk ---- AJA Kona LHi PCIe
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MboxPro Repair Earl D FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 5 07-18-2015 07:43 AM
MBoxPro 2, PT 11.1.1, Mac 10.9.1 brroberts FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 3 01-20-2014 04:02 PM
Multiple Hds with MBP and MboxPro JimmyM FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 0 11-08-2013 01:45 AM
MboxPro 3 App problem. kikoadbo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-10-2012 08:43 PM
when power on my MboxPro v3 keyframe Pro Tools 10 1 06-22-2012 12:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com