Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-11-2011, 11:34 AM
egghead egghead is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 7
Default 192 I/O Expansion Cards

I have 2 192 I/O interfaces. I just bought a D/A expansion card. Does it matter which 192 I install it in (192 #1 or 192 #2) ? Can I install the D/A expansion card in 192 #2 ? There's nothing in the manual about this.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2011, 12:13 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,629
Default Re: 192 I/O Expansion Cards

Should work in either. Its just me, but it feels logical to fill the #1 unit first, but you may have some reason not to
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2011, 12:21 PM
egghead egghead is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 7
Default Re: 192 I/O Expansion Cards

Thanks...eventually I will put an A/D in the first 192...and it has to do with the way I'm aligning all my patch bays with console and tape machine.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD i/o AD and DA expansion cards gsharp Buy & Sell 0 12-29-2013 11:24 AM
Can you swap expansion cards from 192 to HD IO? mhinsz Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 11-16-2012 09:49 AM
192 Expansion Cards Martin Adriaanse Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-07-2005 03:56 PM
192 Stock I/O cards used as expansion cards? barthalamu Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-03-2004 12:00 PM
Non-TDM cards in expansion chassis? bigfrog General Discussion 0 01-03-2004 06:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com