Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-08-1999, 07:18 AM
tombi tombi is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 62
Default QT from internal G4 ATA

Does anyone of you wizards know if I can run QT-video from my internal ATA HD while the audio plays from an external SCSI-drive attached to a SCSI-accelerator? And can I run the video on the processor power without the MiroMotion-card?

Thanks...

/T
Reply With Quote
  #2  
Old 06-20-2000, 04:52 PM
Polaris Polaris is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Los Angeles,CA
Posts: 369
Default Re: QT from internal G4 ATA

Yes. I stuffed a 36 gig AT66 drive into my G4 which is used strictly for QT Movie playback in PT and it works great. Not sure what you're asking about running pix without a MIRO or other video card. You need some sort of capture device and most require you use their compression scheme to obtain true 30fps/60field video playback. Good luck
__________________
Polaris
Reply With Quote
  #3  
Old 06-20-2000, 10:48 PM
octophonic octophonic is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 40
Default Re: QT from internal G4 ATA

Tombi,

I am using a 20 Gig ATA just for QT playback and it works fine. Blue G3 400 MHz with an Auroa Fuse video card.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MC Pro with Internal SSD lukesytan System 5 8 05-14-2013 09:22 AM
2nd Internal HDD? dts.music 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-29-2008 09:05 PM
I've Never Had To Do This, Is It Internal? Bloux 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-21-2002 11:41 PM
Internal HD G-Dog 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-03-2000 10:03 AM
internal hd for g4? fiddle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-02-2000 04:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com