Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 06-04-2019, 07:41 PM
Sean Bombz Sean Bombz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Philadelphia PA
Posts: 46
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

Quote:
Originally Posted by mattrixx View Post
I am not even seeing the Midi ports for Eucon any more.
Same here
__________________
Sean Bombz

Mac Pro late 2013 3.5GHZ 6 core 64g ram
Mojave 10.14.5
Pro tools 2019.5
Apollo x 16
Apollo 16 mk2
Apollo twin mk2
Avid S3
PT Dock
PT control (iPad)
eucon 2019.5.1
Reply With Quote
  #42  
Old 06-05-2019, 08:30 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,991
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

Using the 19.5.1 Installer Select remove all Apps and remove all prefs. Then reinstall and let me know if that helps.
Reply With Quote
  #43  
Old 06-05-2019, 04:43 PM
mattrixx mattrixx is online now
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 758
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Using the 19.5.1 Installer Select remove all Apps and remove all prefs. Then reinstall and let me know if that helps.
Hi Eddie,
Just went through and did this. Still no Eucon midi ports appearing anywhere.
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
  #44  
Old 06-05-2019, 04:58 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,991
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

What OS version are you on? Can you screen grab the EUCON Prefs window
Reply With Quote
  #45  
Old 06-05-2019, 05:01 PM
mattrixx mattrixx is online now
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 758
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

Hi Eddie,
MacOS 10.14.5

__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
  #46  
Old 06-05-2019, 05:03 PM
mattrixx mattrixx is online now
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 758
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

Have to say though Eddie... Everything else appears to be working really well with this revised update.
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
  #47  
Old 06-05-2019, 05:03 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,991
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

Sorry, I meant the EUCON panel in the Apple Prefs
Reply With Quote
  #48  
Old 06-05-2019, 05:05 PM
mattrixx mattrixx is online now
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 758
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

Oops, yes of course... I realised that as soon as I posted that LOL..

__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
  #49  
Old 06-05-2019, 05:07 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,991
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

OK, all good there...How about the MIDI Studio pref in OSX Audio prefs
Reply With Quote
  #50  
Old 06-05-2019, 05:10 PM
mattrixx mattrixx is online now
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 758
Default Re: 2019.5 OLED not responding properly

Ok, so here's what is available in the Totalmix midi input device list...



and here's the Midi Studio window,



Just doesn't seem to show up as it did previously. (This is after several restarts etc etc.
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OLED eq graph Macsearcher Pro Tools | S3 9 10-26-2018 02:02 PM
OLED brightness RogerPaolo Pro Tools | S3 20 08-02-2018 07:29 PM
Artist Mix - text on OLED is cut off at the top Bul Artist Series 2 10-20-2012 09:40 AM
mc mix second channel 's OLED missing ! klyg Artist Series 2 10-10-2011 10:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com