Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-08-2007, 09:44 PM
supafuzz supafuzz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: New York City
Posts: 77
Default new and unusual protools problem***SOLVED*****

Now that i'm up and running I have a new problem.
When I installed the digidesign free eqIII plugins I get an error message telling me that the digidesign hardware is being used by another program.
When I removed the plugins pro tools booted up and recognized the digi oo2

Anyone have this problem??
running 6.7

still haven't got the pt upgrade to 7 to work
thanks
__________________
www.facebook.com/super70studio
vintage/modern digital/analog hybrid recording and mixing...all analog tape format transfer too
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-2007, 04:05 PM
supafuzz supafuzz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: New York City
Posts: 77
Default Re: new and unusual protools problem***SOLVED*****

i UPGRADED TO 7.3.1 And all my problems went away for the moment.
__________________
www.facebook.com/super70studio
vintage/modern digital/analog hybrid recording and mixing...all analog tape format transfer too
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unusual Count-Off Problem mkorch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-20-2012 08:39 AM
003 / protools 9 problem solved Chuckk1 Pro Tools 9 0 05-19-2011 09:34 AM
Protools 8.0 - Newbie issue? Or? PROBLEM SOLVED..thx all! Al in PT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-21-2008 06:32 PM
Very unusual problem Seventhwish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-30-2006 10:44 PM
Unusual midi problem? pk_hat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 04-05-2005 11:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com