Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2007, 10:38 AM
melodic101 melodic101 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Default Sound distortion with Pro tools LE 7.1


Hi, I am new to the forum and and have been experiencing some sound quality issues with Pt 7.1. I upgraded from PT 6.2 to PT 7.1 on my MAC powerbook G4 and for some reason the sound quality has quit a bit distortion when raising the volume levels. I did not have this problem prior to upgrading. Has anyone experienced this problem before? If so what should I do?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Distortion Issues with Pro Tools 8 SupposedGhosts 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 09-08-2013 02:27 PM
cant get any distortion to sound good alaskan eel Eleven Rack 18 09-04-2013 09:05 PM
Sound Distortion/Buzzing In Pro Tools SE? StereoProphet Pro Tools SE and Essential (Win) 1 06-16-2013 02:27 PM
Sound Distortion on Mbox2 hipster0202 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-13-2006 02:51 AM
Distortion when using 001 for sound manager bal209 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-04-2001 09:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com