Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2012, 10:29 PM
Sidecut Sidecut is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 39
Default Stop Play Error

I had a crash on a win 7 64 bit system with Mbox 3 Pro that required a reinstall of all software. I decided to use the opportunity to use my upgrade to 10 from 9. I installed PT 10 successfully and performed the Win 7 Optimizations as outlined in the AVID KB. Opened session and ran it. All Good.

I then wanted to install the PTIEP. Per another KB article, I decided to install my PTIEP and then update via the provided links. I elected to only install Velvet and then Velvet patch as a test. I opened a sesh with the velevet plug, it was present but I could no longer play the session and got the "play stop" bug. I also got an error message saying Hardware was in use by something else. I quit, restarted, tried different sessions without any Velvet instances and still got the "Play Stop" but not longer got the in use message.

Any help would be appreciated
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Music won't play. Play button flashes and Stop button lights up Mattitude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 24 04-16-2020 03:03 PM
Notation view edit while in play cause play to stop working. soybalm Pro Tools 10 1 04-18-2013 11:11 AM
The old "Stop and Play button" error Trainwrecker Pro Tools 10 9 03-24-2012 09:53 PM
When press play the stop key lite and play key blinking Sam Yin Tips & Tricks 6 12-05-2009 08:26 PM
Stop & play mixerboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-05-2003 03:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com