Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-08-2010, 08:07 AM
Blueswah Blueswah is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 35
Default Using another audio interface like an Mbox?

I am not home all the time and want to play around with PT, learn more about it, use it etc....

I have PT 7.3 installed on a 2nd computer where I often stay when not at home. But of course it doesn't load due to there being no interface.

Can I get a simple Mbox2 or Mbox mini so I can get this 2nd install to function and thus play around in PT?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-08-2010, 08:19 AM
ondruspat ondruspat is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Lansing, Michigan USA
Posts: 1,142
Default Re: Using another audio interface like an Mbox?

It should work. I have my both my two machines set up so I can switch between my old Mbox and my 002 if I need to. One computer just a spare in case my main one dies, but I occassionally fire it up if I have to work on two sessions at once!!
__________________
"Sometimes having limits keeps you sane"- Albee1952
Reply With Quote
  #3  
Old 05-08-2010, 10:15 AM
Blueswah Blueswah is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 35
Default Re: Using another audio interface like an Mbox?

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 1 - Recommend New Audio Interface gerarddaly Pro Tools 9 2 05-30-2011 09:56 PM
Should I keep my mbox 2, or get a m audio interface Mr.R23 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-27-2009 03:36 PM
Audio interface for MBox / PT8 LE / Intel Mac trevinho MIDI 1 04-20-2009 01:41 PM
Using 3rd party audio interface w/ PTLE and Mbox ? moebius_loop 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-13-2005 08:17 AM
can i use cubase as the platform and use mbox as audio interface? 3QQQ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-12-2003 06:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com