Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2019, 01:22 PM
Brian Hudson Brian Hudson is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: South Africa
Posts: 73
Default UVI Falcon 2 for ProTools from Avid

I wonder if this is available yet or hopefully sooner rather than later

Anyone have news

Cheers


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Brian Hudson
Reply With Quote
  #2  
Old 11-27-2019, 02:08 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Sopranos State (NJ)
Posts: 18,015
Default Re: UVI Falcon 2 for ProTools from Avid

Quote:
Originally Posted by Brian Hudson View Post
I wonder if this is available yet or hopefully sooner rather than later

Anyone have news

Cheers

Sent from my iPhone using Tapatalk
If you look in posts here you'll see it's been in user's accounts for a while now. It took a couple of days for Avid to catch up to UVI dropping F2 but Avid got there. Keep in mind that the version available from Avid may not be the latest from UVI because the Avid F2 and UVI F2 are two independent animals.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Link 19.4 not showing an updated version of Falcon availbale freewind1974 Licensing & Accounts 1 05-13-2019 11:52 AM
Presets for Avid Falcon AAX? b mcgibney Virtual Instruments 6 04-24-2019 06:39 AM
Can't activate Avid Falcon AAX license eden909 Licensing & Accounts 4 01-29-2019 11:30 PM
Avid Falcon AAX license/installers not provided senghor Licensing & Accounts 41 01-09-2019 10:57 AM
Load avid/presets to uvi/falcon every time kmusic AAX Plug-ins 0 12-06-2018 04:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com