Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-06-2011, 02:30 AM
SEPTICTHRASH SEPTICTHRASH is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Cherrybrook, Australia
Posts: 5
Angry PT9 Crossgrade Eligible?

After reaching breaking point with incompatibilities and hardware difficulties with Tools 8 on my Windows 7 PC I'm considering biting the bullet and buying the new PT 9.

I'm wondering if anyone knows whether my purchase of a 003 Rack with PT7.3 a few years back will see me eligible for the crossgrade?

I've combed the Avid support site for info regarding this but not found anything but difficulty when trying to navigate the site.

Any assistance is much appreciated.

Cheers
Reply With Quote
  #2  
Old 06-06-2011, 03:43 AM
ejwells's Avatar
ejwells ejwells is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ohio, USA
Posts: 4,530
Default Re: PT9 Crossgrade Eligible?

Yes, you'll be eligible for a crossgrade with an 003, assuming the serial number hasn't already been used for a crossgrade.
__________________
Pro Tools 10.3.3 | HD Native | HD I/O 8x8x8 | Mac Pro 8 Core Westmere | 24GB RAM | OSX Lion 10.7.4 | API 3124 | Chandler TG-2 | UA 4-710d | Empirical Labs Distressor EL8X | Kemper Rack |
Reply With Quote
  #3  
Old 06-06-2011, 04:22 AM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,752
Default Re: PT9 Crossgrade Eligible?

^^ what he said ^^^^


Pro Tools 9 Frequently Asked Questions
__________________
Brian

Windows 10 Pro 64 Bit

Pro Tools 2020
benonistudio.com
Youtube Channel - benonistudio
Plugin Deals
@benonistudio
Instagram
Reply With Quote
  #4  
Old 06-06-2011, 08:58 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,181
Default Re: PT9 Crossgrade Eligible?

Well said above, but then there's the bit about "incompatibilities and hardware difficulties". Pro Tools 9 won't automatically solve those issues. What exactly are they? You might want to include a Sandra report as described in this thread: Help us Help You - READ THIS Before Posting!
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #5  
Old 06-08-2011, 02:00 AM
SEPTICTHRASH SEPTICTHRASH is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Cherrybrook, Australia
Posts: 5
Default Re: PT9 Crossgrade Eligible?

Thanks for your help

I believe the current situation is a driver issue but i will address that now and see what happens.

Cheers!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Am I eligible for crossgrade? sw0mgt Pro Tools 10 1 08-16-2012 08:36 AM
Final Cut X not eligible for Media Composer Crossgrade nst7 Post - Surround - Video 1 07-05-2011 10:45 PM
Am i eligible for the crossgrade option GazzyV Windows 3 05-27-2011 08:40 AM
Eligible for Crossgrade? eternitysgate Pro Tools 9 3 05-15-2011 12:51 PM
is the m-audio firewire 410 crossgrade-eligible for PT 9? drguitar macOS 0 05-09-2011 04:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com