Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-12-2020, 07:05 AM
colliderman colliderman is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Ottawa Canada
Posts: 58
Default One of my two Artist mix suddenly not connecting

Everything was working fine as it has been for years. Had both controllers on and connected working properly in Pro Tools.

The ONLY thing I did was add the StudioOne5.app into the eucon preferences window so that I could use them in Mackie Control mode with Studio One. Once I did that, Eucon alerted me that Network settings have changed and asked to restart computer, as expected.

Upon restart, one controller is no longer connecting to Eucon. It shows up in the "All Surfaces" window as *available but will not add itself to the My Surfaces. Have restarted Eucon multiple times, power cycled controllers, rebooted system, nothing is working. The other controller is connecting as usual. Please help.

I'm using Eucontrol 18.3.0.244.
__________________
Pro Tools 2018.12
OS X 10.14.6
Mac Mini (2012) Quad 2.3 GHz Intel Core i7
16 GB 1600 MHz DDR3 RAM
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2020, 07:40 AM
colliderman colliderman is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Ottawa Canada
Posts: 58
Default Re: One of my two Artist mix suddenly not connecting

Just to update if anyone has similar problem. Got it working after doing a uninstall/reinstall of Eucontrol.
__________________
Pro Tools 2018.12
OS X 10.14.6
Mac Mini (2012) Quad 2.3 GHz Intel Core i7
16 GB 1600 MHz DDR3 RAM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Artist Mix not connecting to Pro Tools 12/2018 tslleach Artist Series 6 09-20-2018 10:18 AM
ProTools Not Connecting to Artist Mix MicMan Artist Series 2 01-02-2018 03:37 PM
Artist Mix & Control suddenly not connecting michael@sounddesign&mix Artist Series 1 09-15-2016 06:22 AM
Avid Artist Mix Series Suddenly is NOT working in Pro tools 11.3.1! shamanrock Artist Series 3 04-03-2015 10:22 AM
Artist Mix: Faders 3 & 4 suddenly acting odd... Suges Artist Series 10 07-13-2013 12:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com