Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-06-2008, 12:12 PM
maddogmaulucci maddogmaulucci is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Default m-powered 7.3.1 not reconizing my oxygen61? Im new to PT

Hello I am new to pro tools as I usually work with sonar5. I decided to fool around with Pro tools and picked up the M-Powered version since it will work well with my 1010lt. I am just having a hard time getting my oxygen61 to be reconized in protools. ive tried everything in the setup dropdown but nothing lists my oxygen as even connected. when I exit out and go to sonar or ableton live it is listed. can anyone help me out
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2008, 09:50 AM
TechKnowledgy TechKnowledgy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 149
Default Re: m-powered 7.3.1 not reconizing my oxygen61? Im new to P

Where are you looking? If you go to Setup>MIDI>Input Devices, does the Oxygen, or "USB Audio Device" show up there? If it's working with Sonar, it should work just fine w/ PT.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-07-2008, 02:31 PM
maddogmaulucci maddogmaulucci is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Default Re: m-powered 7.3.1 not reconizing my oxygen61? Im new to P

well after reinstalling my oxygen it now shows up. but where do I need to go and what settings do i need, to make it a control everything? why am I switching to protools??hahaha? sonar works great! haha really I do want to learn protools.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem w/ PT not reconizing midi controls Audio85 MIDI 0 01-05-2012 01:40 AM
Oxygen61: do I still need an interface Katigo Pro Tools 9 2 12-26-2011 02:52 PM
Please Advise are Pro Tools M-Powered Essential the same as LE M-Powered? jeremiah0812 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-19-2010 11:10 AM
PT M-Powered with FW400 bus powered audio drive? bruceup Pro Tools M-Powered (Mac) 5 07-06-2006 02:32 PM
DV TOOLKIT not reconizing GSM card!!! ewoklake Post - Surround - Video 1 10-26-2003 12:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com