Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-28-2004, 11:08 AM
jamtheguitarman jamtheguitarman is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 6
Default does this setup sound ok?

Hi.
does this pc sound good. its pretty much like the Allenstein machine.


NEC ND-3500 Double Layer Dual 16x DVD R/RW - OEM Black 066328 93 £41.49

Sapphire Radeon 9200SE 128MB DDR PCI DVI TV-Out Lite Retail 063943 50 £30.29

Maxtor 6Y080P0 Plus 9 80Gb 7200rpm 8mb Cache ATA133 Hard Drive - OEM 043151 177 £34.85

Maxtor Diamondmax Plus 9 160GB Serial ATA150 7200rpm 8mb Cache - OEM 050956 215 £54.80

Crucial CT6464Z40B 512mb DDR 400MHz PC3200 CL=3 Memory Module
046420 459 £106.36

Asus K8V-SE Deluxe S754 VIA k8t800 ATX Sound Gig lAN Firewire USB 2.0 FSB 800 Retail Box 059993 138 £62.30

AMD (Newcastle) Athlon 64bit 3400+ 754pin/512kb L2cache Retail Boxed with 3 Year Warranty CPU 058432 67 £137.32

Sony Oem 3.5 Floppy Drive Silver 074630 183 £3.98

Microsoft Windows Xp Home SP2 OEM -Single Pack 066489 1471 £51.68

Thermaltake tsunami black va3000bwa 3xcase fans £73.99

zalman ultra quiet amd cpu fan £29.00

enermax noisetaker 370w eg375 axve (g) sfma £45.24




Total: £768.76

Also should i buy these monitors. "alesis monitor one mk2 : 189.00"

Thanks everyone
Jamie
Reply With Quote
  #2  
Old 10-29-2004, 10:13 AM
jamtheguitarman jamtheguitarman is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 6
Default Re: does this setup sound ok?

Also. after ive built it is it easy to setup and configuer windows xp for its best performance for recording audio. if i use the internet on this pc will it start to clog up the machine and slow it down with spyware and just general junk you get off the internet. Thanks again
Jamie

another thing ive just thought of. if i buy an M-box now do i get LE 6.7 or 6.4?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound after setup in pro tools 10 bpcrst Pro Tools 10 2 07-11-2012 12:59 PM
i/o setup. Can't get sound through 002R tomdiek Pro Tools 9 8 11-05-2010 05:14 PM
Only 10 outputs in the I/O setup = no sound on 96K ritj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-06-2005 02:11 PM
Help with Surround Sound setup Shabby7 Tips & Tricks 1 02-05-2004 10:05 AM
Help with Surround Sound setup Shabby7 Post - Surround - Video 0 02-04-2004 03:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com