Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-24-2015, 12:44 PM
Johnny Hulst's Avatar
Johnny Hulst Johnny Hulst is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Staphorst, The Netherlands
Posts: 136
Default Application Manager shows 12.3.0.241

Program Manager shows 12.3.0.241 is current, while 12.3.1 is out now... ?

Clicking Sync account doesn't change much.
Even in the downloads on the avid site... no 12.3.1 in my account.

So Avid is a bit early on forum with available now?
__________________
Johnny Hulst
Hulst Audio Engineering
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MacPro (2019) 3,3ghz 12-core, 64gb Ram, 2x 1Tb SSD
1x Avid HDX & 1x UAD-2 Octo & 1X RME Hdspe AES
1x Sonnet M.2 4x4 PCIe (4x 250gb Samsung980pro)
1x Sonnet Allegro Pro USB-A 3.2, 4-port PCIe
1x MTRX - 8ch. mic/pre-card & 8ch da-card, 64-Channel IP Audio Dante Module,
MADI Module for Base Unit with SFP/LC module multimode 1300nm low output LED
1x MOM by DAD
4x 192 I/O (64 analog inputs)
1x HD Native Thunderbolt
Avid Artist Mix
2x Genelec 1237A Sam
2x Genelec 1031A
2x Avantone mixcube
Rupert Neve RNHP

http://www.hulst.nu
Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2015, 12:54 PM
Oroz Oroz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: México
Posts: 259
Default Re: Program Manager shows 12.3.0.241

I just installed it. My program manager did show me that there was an update available. Everything went OK.

What I can't find is what's new in this update.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-24-2015, 12:56 PM
Oroz Oroz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: México
Posts: 259
Default Re: Program Manager shows 12.3.0.241

Uhhh they fixed the Copy To Send function. Good.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-24-2015, 01:00 PM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,477
Default Re: Application Manager shows 12.3.0.241

http://avid.force.com/pkb/articles/d...-3-1-Downloads
Reply With Quote
  #5  
Old 11-24-2015, 01:02 PM
enricoclaudio enricoclaudio is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: Houston, TX
Posts: 11
Default Re: Program Manager shows 12.3.0.241

Graphics issue still there
__________________
Best Regards,

Enrico Castagnetti

27" iMac mid 2011
Mac Mini late 2014
13" MacBook Pro Retina mid 2014

Pro Tools 12.3 + Logic Pro X
Apogee Duet for Mac
Apogee Ensemble
M-Audio ProFire 610
Waves Gold
Dynaudio BM5 mkIII
Rythmik Audio F12SE Subwoofer
Reply With Quote
  #6  
Old 11-24-2015, 01:09 PM
Mitchel Mitchel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK
Posts: 193
Default Re: Application Manager shows 12.3.0.241

Yes. Bummer! Oh well next update perhaps.................
Reply With Quote
  #7  
Old 11-24-2015, 01:25 PM
Panacci Panacci is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto
Posts: 228
Default Re: Application Manager shows 12.3.0.241

I dont see my update in my account. I guess it takes time to put them in all the accounts.
Reply With Quote
  #8  
Old 11-24-2015, 02:04 PM
Johnny Hulst's Avatar
Johnny Hulst Johnny Hulst is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Staphorst, The Netherlands
Posts: 136
Default Re: Application Manager shows 12.3.0.241

Ha, one disk on my macpro with El Capitan can't find the update with Aplication Manager, and the other disk with Yosemite did find the update... strange...
Went back to El Capitan... still nothing.

But I got it working now. (copied the installer while Yosemite was installing)

still lag in metering with El Capitan... same sessions on both os and El Capitan feels sloooowwwww (both fresh install) :-/
__________________
Johnny Hulst
Hulst Audio Engineering
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MacPro (2019) 3,3ghz 12-core, 64gb Ram, 2x 1Tb SSD
1x Avid HDX & 1x UAD-2 Octo & 1X RME Hdspe AES
1x Sonnet M.2 4x4 PCIe (4x 250gb Samsung980pro)
1x Sonnet Allegro Pro USB-A 3.2, 4-port PCIe
1x MTRX - 8ch. mic/pre-card & 8ch da-card, 64-Channel IP Audio Dante Module,
MADI Module for Base Unit with SFP/LC module multimode 1300nm low output LED
1x MOM by DAD
4x 192 I/O (64 analog inputs)
1x HD Native Thunderbolt
Avid Artist Mix
2x Genelec 1237A Sam
2x Genelec 1031A
2x Avantone mixcube
Rupert Neve RNHP

http://www.hulst.nu
Reply With Quote
  #9  
Old 11-24-2015, 02:11 PM
Bob Olhsson's Avatar
Bob Olhsson Bob Olhsson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Songwriter Gulch, Nashville, TN
Posts: 3,411
Default Re: Application Manager shows 12.3.0.241

I needed to resync my application manager to see it.
__________________
Bob's room 615 562-4346
Interview
Artists are the gatekeepers of truth! - Paul Robeson
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't Log In to Application Manager Josh523 Pro Tools 12 3 08-21-2016 09:44 AM
Application Manager Prentiss Carr Pro Tools 12 4 10-18-2015 09:25 AM
Application Manager hooksound Pro Tools 12 0 04-08-2015 11:00 AM
digi coreaudio manager shows no interface hiltonius 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-05-2010 02:31 PM
Pro tools shows up in task manager but does not boot willl3 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-20-2009 09:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com