Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-12-2003, 03:56 PM
catalyst718 catalyst718 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: brooklyn,ny,usa
Posts: 6
Default ASIO driver for REASON doesn\'t work!

if anyone out there could help me out, well that would be just FANTASTIC!
i'm trying to use REASON and all i get is massive distortion. i downloaded the appropriate driver and it is sitting in the ASIO folder in REASON and still, massive distortion. it's the only driver in the folder and no other applications are using any other ASIO drivers (which i read can lead to distortion). when i go to prefrences / audio and click on "ASIO digi..."
there is a big red check mark next to it. is this some kind of extension problem or what? help! I've searched the d.u.c. and everyone seems to ultimiately have had success with this issue by simply inserting the asio driver into the appropriate folder. my friend, who was helping me install, was stumped as REASON works fine for him and we are running identical computers (G4 533 dual).
thanks for your help folks,
catalyst718
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASIO Driver with Reason, Ableton, etc. moonpuppy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-21-2005 06:07 PM
Can't get the ASIO driver to work... Rammelt Pro Tools TDM Systems (Win) 8 10-30-2003 06:03 PM
The ASIO Driver Solution!!!! Reason, RealOne, _Dova_ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-09-2003 12:37 PM
ASIO driver for REASON doesn't work! catalyst718 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-12-2003 03:57 PM
Cant get asio driver to work w sonar neatguys 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-31-2003 12:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com