Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-25-2010, 12:22 AM
Stusti Stusti is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: ...
Posts: 3
Default LCR Track outta 5.1 Output FRUSTRATION

Can't do it! Why?

Can assign a 5.1 output to a mono or stereo track, but not an LCR.

I want to spread a bit of love from an LCR to the surrounds. I have a fair few so don't want to split them out to monos (tripling my track count). Any ideas?

Dear Mr. Avid. Can this be written into the software as an update??

Thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fast track pro: signal on output 2 while output level at 0 sbrunot FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 1 12-26-2013 04:11 PM
Man, have I been outta the loop.......... Armando Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 07-31-2009 11:22 AM
recording with outta Click track Jayoel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 05-28-2009 09:00 PM
When you output a stereo aux track to a mono output? el biciclista Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 06-04-2003 12:10 AM
It's New Year's Eve, now get outta here! benderbro Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-01-2003 06:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com