Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-06-2019, 11:48 PM
the19thbear the19thbear is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Denmark
Posts: 199
Default Avid link showing plugins i dont own.

Under "products", i get a long list of uninstalled products that i don't have licenses for.

What is up with that?

That happened to me on 2 different accounts.

How is the avid link useful then? Is there a hidden setting or something?
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 06-12-2019, 12:51 AM
the19thbear the19thbear is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Denmark
Posts: 199
Default Re: Avid link showing plugins i dont own.

Am I the only one seeing this?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-12-2019, 12:55 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,234
Default Re: Avid link showing plugins i dont own.

It should be showing what's in your Avid account. If not, we should get more info to check this out.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 06-12-2019, 03:43 AM
the19thbear the19thbear is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Denmark
Posts: 199
Default Re: Avid link showing plugins i dont own.


(dont know why i cant show the image instantly, you will have to click the link).

In the top part of the picture you can see what license i actually have.
In the lower part under "Product details...." you can see all the plugins that are showing in my avid link. I don't have licenses for all of those. Only the Pro Limiter.
Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 06-12-2019, 05:13 AM
tetonica's Avatar
tetonica tetonica is offline
Member
 
Join Date: May 2019
Location: Brooklyn, NY
Posts: 17
Default Re: Avid link showing plugins i dont own.

Quote:
Originally Posted by the19thbear View Post
Under "products", i get a long list of uninstalled products that i don't have licenses for.
Any plugin installed in the past leaves an .XML file under Library>Application Support>Avid>CustomDataAppMan

Delete the .XML files of the plugins that you uninstalled and after restarting Avid Link it will show only what is left
Reply With Quote
  #6  
Old 06-12-2019, 06:04 AM
the19thbear the19thbear is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Denmark
Posts: 199
Default Re: Avid link showing plugins i dont own.

Ok. Thanks, will try:)
What is the path on windows?

Thanks a lot
Reply With Quote
  #7  
Old 06-12-2019, 06:13 AM
tetonica's Avatar
tetonica tetonica is offline
Member
 
Join Date: May 2019
Location: Brooklyn, NY
Posts: 17
Default Re: Avid link showing plugins i dont own.

Quote:
Originally Posted by the19thbear View Post
Ok. Thanks, will try:)
What is the path on windows? Thanks a lot
You're welcome - not sure what is the path on windows but you could do a search for one of your plugins name with the .xml extension (eg: "Aphex Systems Bundle.xml" "XPand II.xml") and you would find the folder - good luck!
Reply With Quote
  #8  
Old 06-12-2019, 10:14 AM
the19thbear the19thbear is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Denmark
Posts: 199
Default Re: Avid link showing plugins i dont own.

Found it. Thanks


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Link not showing correct PT 2019.5 install status taylor4814 Pro Tools 2019 1 05-18-2019 09:11 AM
Avid Link 19.4 not showing an updated version of Falcon availbale freewind1974 Licensing & Accounts 1 05-13-2019 10:52 AM
Avid Application Manager not showing all Avid Plugins quincy_j_clomo Licensing & Accounts 1 01-19-2018 09:18 AM
11.3.1 installer link not showing ktwtd2 Pro Tools 11 3 03-22-2015 09:45 AM
D-fx , Lo-fi, Sci-fi etc. plugins dont work voltech 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-06-2002 08:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com