Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-21-2006, 03:05 PM
digimike digimike is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 74
Default Pro Tools V6.7 Reinstall Not Working.Says \"no sign

I recently had to re-install Pro Tools V6.7 because i did a re-install of Windows XP. The Pro Tools install was successful but then when i try to launch it, the computer screen says "no signal" and then the computer restarts itself. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-21-2006, 03:11 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Pro Tools V6.7 Reinstall Not Working.Says \"no

Update your PACE drivers from www.paceap.com
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Do I need to reinstall Pro Tools? ianbee Pro Tools 10 2 02-02-2013 11:47 AM
Pro tools Reinstall theaudioeditor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-21-2011 11:08 AM
Cannot reinstall Pro Tools 8 StrangeDays Pro Tools 9 0 01-19-2011 05:04 PM
Rewire not working after reinstall..quick fixes?? lebowski 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-15-2006 09:51 AM
Working it out: tdm efficency - sign here :) [Benjamin] Tips & Tricks 7 03-23-2001 11:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com