Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-20-2019, 11:52 AM
Mixchump Mixchump is online now
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, ON
Posts: 350
Default Izotope RX7 Standard - removing features?

Hey, so a couple days ago, out of the blue, RX7 Standard no longer lets me send multi-track files over via the 'Connect' plugin for editing... Stuff like removing a stick click across 8 or 10 drum mics...

It was working fine up until a couple days ago, and now it's saying that editing multi-track files is an 'Advanced' feature... Still works fine in RX6.

Anyone else seeing this?

Cheers, eh?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2019, 03:43 PM
Goobs's Avatar
Goobs Goobs is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Boston, MA, USA
Posts: 131
Default Re: Izotope RX7 Standard - removing features?

It sounds like your copy of RX's registration has reverted to RX Standard. This issue has come up before, and I've dealt with it myself.

First, if you have RX registered to both your machine and your iLok (which is fine), you'll want to disconnect the iLok before launching RX. Then, boot the application, go into your preferences in RX and go to the Auth & Updates top tab, and remove your authorization.

Now quit RX, relaunch it, and re-register RX Advanced to your machine manually. Now everything should appear, and you can safely re-insert your iLok. This issue is caused by a strange conflict between the iLok registration and the machine registration, but this seems to resolve it.

Let me know if this works.

Best,
Jeff
__________________
iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2015), 4.0 GHz Intel Core i7, 32 GB 1867 MHz DDR3, 500 GB Flash Storage SSD, macOS 10.13.6
Pro Tools|Ultimate 2019.6, Logic Pro 10.4.6, Nuendo 10.2, Cubase Pro 10.0.40, Reason 11, Live 10.1, Digital Performer 10.01, Studio One 4.5.4, Waveform 10.2.1, Reaper 5.982, WaveLab Pro 9.5.50
Waves Horizon/Diamond 10.0.0.3, Melodyne 4.2.3, iZotope Post Production Suite 3.0.2, iZotope Music Production Suite 2.1, Soundtoys 5.3
Apogee Quartet, Eleven Rack, 003, Command|8, OWC Thunderbolt 2 Dual-Drive Dock, OWC Mercury Electra 480 GB 6G SSD, OWC Mercury Elite Pro 250 GB 7200 RPM HDD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB iZotope RX7 Standard secutanudu Buy & Sell 0 04-26-2019 09:10 AM
Izotope RX7 Standard in PT 2018.10 Alrod Pro Tools 2018 9 11-03-2018 12:25 PM
HD vs Standard features-AutoFade-it's way past time! b1daly Pro Tools 2018 8 02-07-2018 06:41 AM
FS: Izotope RX3, RX4, & RX5 Standard - Upgradeable to RX6 (30% off) antonis Buy & Sell 1 07-20-2017 05:04 PM
FS: iZotope Ozone 7 Standard $99 hjorte Buy & Sell 2 02-04-2016 02:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com