Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 06-25-2010, 02:42 PM
Marsdy Marsdy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: England
Posts: 1,707
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

DTS

Not in the studio again until Monday but I can say that it seems a cosmetic problem. I've not lost anything. Not tested this scientifically but it looked like the greyed out files appeared in the region list when I was undoing and deleting record passes. Was trying to hit a deadline so I didn't have time to really look into it.

I've never changed the record path from the default or moved/copied files or folders in the finder.

It's happening in sessions created in 8.0.4 but based on a template created in earlier versions.
__________________
Dave Marsden
UK
Avid HDX1, PT12 HD, HD I/O 16x16, Avid S6 M10 24-5, 2013 12 Core Mac Pro. Robby The Robot meter bridge ornament.
Reply With Quote
  #12  
Old 06-25-2010, 02:55 PM
T-Low T-Low is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Germany
Posts: 320
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

" Has anyone actually seen a file go missing, or does the message seem to be a red herring and nothing is actually going wrong? "

Cant detect any losses so far, but the pop-up is ....

I "think" it is related to new ( 8.x ) sessions
Reply With Quote
  #13  
Old 06-25-2010, 04:33 PM
WernerF WernerF is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: New York City
Posts: 3,051
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

I've been getting it on sessions that were created on 8.0.4. Nothing appears to actually be missing. Crossing my fingers though as the sessions that it has been cropping up on have only one or two audio files at this begining stage of the project that it is happening on.
Reply With Quote
  #14  
Old 06-25-2010, 06:02 PM
WildHoney WildHoney is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 978
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
If you look at the full path name - are the audio files in the location where Pro Tools is expecting to see them?

Can anyone provide any more details that may help us narrow down the cause? Were these sessions created in a previous version? Can you reproduce this in a new session? Has anyone actually seen a file go missing, or does the message seem to be a red herring and nothing is actually going wrong?

Any detail you can provide would help us immensely in tracking down the problem.
OK. Just opened a file started on 8.0.3. Got the error message upon opening. No files missing. No grayed out regions in region list. File is playing fine.
Reply With Quote
  #15  
Old 06-25-2010, 06:23 PM
GlennR01 GlennR01 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 253
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

I've had the same alert window, but I have noticed a difference in files. After comping vocals and fine tuning breaths (yes, fun), non-crossfaded regions moved from their original in and out points. In other words, if I did not place a cross fade between two differing regions, the boundaries of those regions had slightly moved.

This is NOT a good thing. Only since 8.0.4, doesn't discriminate regarding original file creation OS or PT version.
__________________
Mac Pro Bloomfield Mid 2012 3.2GHz Quad Core 32GB • Mac Pro Harpertown 3.2GHz 8 Core 16GB • Mac OS 10.9.1 • PTHD 10.3.9 • PT HD 11.2.1 • PT HDX2 • PT HD7 Accel • Magma PE6R4i • 192 IO x 6 • 192 Digital IO x 2 • HD Omni IO • D-Control 32 Fader • UAD2 Octo Ultimate
Reply With Quote
  #16  
Old 06-25-2010, 07:06 PM
ZEUSS ZEUSS is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 543
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

I am getting this almost every time I open a session since upgrading to 8.04. All new sessions created on 8.04. Even on a template with one file in it.
__________________
10.14.5 Mac Pro 2013 (Trashcan) 6 Core 64 gigs Ram, Red Line 16, Native Thunderbolt, ProTools HD 2019.6

Macbook Pro, 2019 (15,1) 32 Gigs Ram,2.3 GHz I9 8 Core
Reply With Quote
  #17  
Old 06-26-2010, 01:08 AM
innesireinar innesireinar is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 646
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

Same here. And when I undo a record pass regions (in italic, like those with missing audio files) remain in the region list.
__________________
Avid HDX - PTHD 11.3.2 on OSX 10.10.5 - PT Ultimate 2019.6 on OSX 10.13.6 (II partition) - Cubase Pro 10 - Avid HD I/O 16x16 analog
Mac Pro 5.1 quadcore 2.8 16GB Ram
Reply With Quote
  #18  
Old 06-26-2010, 10:18 AM
lownotesinc lownotesinc is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Hollywood, CA
Posts: 205
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

+1
My session was created on 8.03.
Reply With Quote
  #19  
Old 06-26-2010, 03:46 PM
BigEvil BigEvil is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Los Angeles
Posts: 207
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

I've been having this issue for a while now with no apparent solution. Spent some time on the phone with Tech Support and wasn't able to solve the problem. http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=268769

Seems like "An Access Violation Occurred" has a cousin whose come to visit us in 8.0.4
Reply With Quote
  #20  
Old 06-27-2010, 12:05 PM
blackbirdstudio blackbirdstudio is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Perth, Australia
Posts: 287
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

Even though this error message appears randomly, it doesnt seem to affect anything in the session here...

Dave
__________________
2.66 Ghz Quad-Core Intel Xeon, OS 10.6.3
HD3 Accel, Control 24, PT 8.1 cs1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted" been fixed? meech Pro Tools TDM Systems (Mac) 22 06-21-2014 12:47 AM
"Out of Bounds" / "Invalid bounds" bug still exists! 12StringJ Pro Tools 10 1 07-21-2013 12:34 PM
Some Clips Had Invalid Bounds and Were Adjusted or Deleted Bug! Siegfried Meier macOS 2 01-28-2013 07:32 AM
pt8 won't open session (some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted) terryrocks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-26-2011 11:02 AM
"Some regions invalid bounds and were adjusted or deleted" A duplicate Audio Folder ! acmost Pro Tools 9 0 11-13-2010 05:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com