Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-21-2015, 01:37 PM
oldmanpotter oldmanpotter is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Santa Monica, CA, USA
Posts: 29
Default D Command--no signal to phones

I've been using a D-Command for several years. Suddenly I can't get any signal out of the headphone jack. Ordinarily, in the monitor/cues section of the console, I select Phones, choose Main as the source, and hit the ON button and I'm able to hear outputs 1 and 5 (front Left and front Right when configured for the default D-Command surround format L x C x R Ls Rs LFE)

Another engineer has been using the system for a while. Is there a setting somewhere he could have changed? I can hear some low level clicks in the headphones when I change the volume, or change the source that feeds the phones, so it seems there is audio getting to the headphone jack. I also tested the switches using the TEST mode of the UTILITY section--they are all functioning well. I'm also seeing signal on the meters of outputs 1 and 5.

Thanks in advance for any help you can give.
__________________
It takes a big man to cry; it takes a bigger man to laugh at that man
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
D-command problem with phones level not stable mtung ICON & C|24 24 12-02-2005 01:13 PM
Running phones w/002? RobN General Discussion 5 06-12-2005 10:11 PM
Using PT just with h'phones on a Laptop??? The Neophyte 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-20-2004 11:42 AM
:Phones::EditPack: multipro ProControl, Control|24, Command|8 0 08-25-2002 11:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com