Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #241  
Old 01-16-2012, 02:18 PM
wolfdavis wolfdavis is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Denver, CO
Posts: 106
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
The 8.0.5, 8.1.1 and 9.0.2 releases fix this issue - the incorrect error message about some regions had invalid bounds...
Just had a system create this error message today. Immediately after removing the flash drive which the audio files were copied from. Here's the path of destruction: Audio files exported from Nuendo => Copied to flash drive => Files copied from flash drive to regions bin directly with auto copy on import on => save session => worked on other non-related sessions => unmounted flash drive via workspace window to give back to client => attempted to launch session after client left => and... BAM! error message

Files exist in the audio files folder, but they appear not to have the proper audio file header/body content.

ProTools v9.0.6
HD3 Accell PCIe
Mac OS X 10.6.8
Quad 2.25 intel Mac Pro
Lots o' RAM

Any idea why this would happen?
Thanks!
__________________
Justin Davis
Rocky Mountain Recorders

Last edited by wolfdavis; 01-16-2012 at 02:27 PM. Reason: add system info
Reply With Quote
  #242  
Old 01-16-2012, 02:30 PM
MMAKINMITCH MMAKINMITCH is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Memphis from New York
Posts: 13
Unhappy Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

It happens on my system also,I run PT 8.0.4 m-powered when I import other sessions from PT essentials(Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700MHz Physical Memory :4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )Hard Disk : Western Digital WD1500HLFS-01G6U3 (150GB)Hard Disk : Western Digital WD3000BLFS-01YBU3 (300GB)
Reply With Quote
  #243  
Old 08-09-2013, 01:59 PM
innerbooty innerbooty is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: NY, NY
Posts: 130
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

Hi,
I just started getting this message in the last few days for the first time in my life. Recently I'd been having problems with corrupt audio, which I now think turns out to be due to using a 3TB eSaTa drive and PT9HD. But I'm working on a 1TB drive now and I've started getting this message occasionally. Just now I closed a VERY basic session, reopened it 10 minutes later and got this message. As far as I can tell everything is intact, but it makes me super nervous. Why would this suddenly start happening? Been working happily in PT 9HD for 4 months with no issues. (And 12 blissful, bug-free years in Pro Tools MIX3 before that...)

Any ideas...?
Reply With Quote
  #244  
Old 08-13-2013, 08:42 PM
Vedat's Avatar
Vedat Vedat is offline
Quiet Art Ltd.
 
Join Date: Aug 1999
Location: Auckland, NZ
Posts: 906
Default Re: "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted"

I strongly recommend upgrading to HD10. 9 was the Vista of Pro Tools versions.
__________________
Vedat

Check out WaveRider + Defaulter:
QuietArt.co.nz

Catchin' SYNC app
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted" been fixed? meech Pro Tools TDM Systems (Mac) 22 06-21-2014 12:47 AM
"Out of Bounds" / "Invalid bounds" bug still exists! 12StringJ Pro Tools 10 1 07-21-2013 12:34 PM
Some Clips Had Invalid Bounds and Were Adjusted or Deleted Bug! Siegfried Meier macOS 2 01-28-2013 07:32 AM
pt8 won't open session (some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted) terryrocks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-26-2011 11:02 AM
"Some regions invalid bounds and were adjusted or deleted" A duplicate Audio Folder ! acmost Pro Tools 9 0 11-13-2010 05:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com